Vilitra 60mg

Hvis du ikke er i stand til at opnå en erektion, er Vilitra 60 mg en ideel mulighed for dig til at løse dine problemer med erektil dysfunktion.

Denne seksuelle forstærker indeholder vardenafil, som afslapper musklerne i området omkring penis og tillader den rette mængde blod at strømme til penis. Dette sikrer i sin tur en hårdere, stiv erektion. Det sker for de fleste mænd, at de ikke er i stand til at få eller opretholde en hård erektion under sex. Dette fører derefter til skuffelse - både for manden og for personen over for ham. Nu kan du endelig omdanne denne skuffelse til fuldstændig tilfredshed - med denne seksuelle forstærker. Køb den i dag i vores online butik - til den absolut laveste pris!!!

Vilitra 60 mg

Centurion Laboratories
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Cipla

Aktiv ingrediens: Vardenafil

Dosering: 60mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 12 timer

Vigtig information:

Med denne seksuelle forstærker kan du ideelt set øge blodforsyningen til dit kønsrelaterede område og få en stærkere erektion, som din partner helt sikkert vil kunne lide. Den aktive ingrediens vardenafil gør dette lægemiddel særligt effektivt og populært blandt mænd, der lider af erektil dysfunktion. Det anbefales normalt, at du tager disse seksuelle forstærkere cirka en time før samleje. Du kan tage dem med eller uden mad. Derudover skal du vide, at dette lægemiddel kun kan virke, når du er ophidset. Dette betyder, at det kun kan have effekt i en seksuelt stimulerende atmosfære. Så husk det, når du klikker på vores online butik lige nu. Vi tilbyder potensmedicinen Vilitra 60 til en meget rimelig pris. Hos os får du rabatter, der er det værd, hvis du bestiller større mængder.