Valif 20 mg Vardenafil - Generisk

Levitra Valif 20 mg, også kendt som Vardenafil generika, hjælper mænd med erektil dysfunktion. Den aktive ingrediens vardenafil afslapper blodkarrene i penis og opnår derfor en hårdere erektion, når mænd er seksuelt ophidset.

Hvordan får du en hård penis og vender tilbage til de fantastiske resultater i sengen, som du er vant til? Seksuelle problemer kan ofte betyde, at dit forhold ikke længere er så tilfredsstillende som det engang var. Derfor bør du gøre noget ved det så hurtigt som muligt. I vores online butik kan du få denne seksuelle forstærker til en meget rimelig pris. Du vil også modtage den i neutral emballage. Hvis du bestiller større mængder, har vi attraktive rabatter til dig.

Valif 20mg er desværre udsolgt, vi sælger nu Vilitra 20mg begge produkter er de samme begge har 20mg vardenafil i det.

Vilitra 20 mg

Centurion Laboratories
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Centurion Laboratories

Aktiv ingrediens: Vardenafil

Dosering: 20mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 12 timer

Vigtig information:

Denne seksuelle forstærker reagerer naturligt på din seksuelle ophidselse. Husk altid, at en medicin som denne kun kan have sin fulde virkning, når du virkelig er fuldt ophidset og klar til intime øjeblikke. Den aktive ingrediens indeholdt i Valif 20 hjælper med at øge blodgennemstrømningen til penis, hvilket hjælper mænd med at opnå en stiv erektion under samleje. Den seksuelle forstærker skal tages oralt cirka en time før samleje. Vær opmærksom på, at du kun bør tage dette lægemiddel en gang om dagen, dvs. kun en gang inden for 24 timer. Hvis du er 65 år eller ældre, bør startdosen ikke være mere end 5 mg.