Vidalista Yellow 80mg

Vidalista Yellow 80 mg til den potente mand i dag

Enhver, der lider af erektil dysfunktion, har gode chancer for at få et (igen) opfyldt og tilfredsstillende sexliv med Vidalista Yellow 80. Med den aktive ingrediens Tadalafil opnås øget potens og en længere erektion med samtidig seksuel stimulation.

Vidalista 80mg Yellow

Centurion Laboratories
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Centurion Laboratories

Aktiv ingrediens: Tadalafil

Dosering: 80mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 24 til 48 timer

Generer det dig, at du ikke kan leve dit kærlighedsliv ud, som du ønsker det? Erektildysfunktion, dvs. problemer med potensen, kan ødelægge al fornøjelse under sex. Med Vidalista 80 Yellow kan du købe en seksuel forstærker, der virker på at forbedre dit sexliv.

Den aktive ingrediens forbedrer blodgennemstrømningen til penis og øger størrelsen og varigheden af erektionen. Dette fører igen til bedre seksuel tilfredsstillelse for partneren og en stigning i selvtillid. Virkningerne optræder cirka en halv time til en time efter indtagelse og kan vare op til 36 timer.

Tag Vidalista Yellow 80 mg i tabletfom med vand mellem 30 og 80 minutter før seksuel aktivitet. Du bør ikke kombinere alkohol og grapefrugtjuice med produktet. Bemærk, at en virkning kun forekommer i forbindelse med seksuel stimulation. Vidalista 80 mg Tadalafil er egnet til mænd i alle aldre. Indtagelse kan medføre bivirkninger. Hvis du er i tvivl, bør du konsultere din læge, inden du tager det. Prøv Vidalista 80 Yellow i dag og bestil det diskret og uden recept.