Vidalista Black 80mg

Vidalista Black 80 er en ny behandling mod impotens for mænd, der lider af erektil dysfunktion. Vidalista Black 80 er en ekstremt effektiv seksuel forstærker, der hjælper en mand med at opnå og opretholde en hård og langvarig erektion under intimitet med sin partner. Vidalista Black 80 indeholder 80 mg Tadalafil.

Vidalista 80 mg Black

Centurion Laboratories
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Centurion Laboratories

Aktiv ingrediens: Tadalafil

Dosering: 80mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 24 til 38 timer

Effekter af Vidalista Black 80 mg Tadalafil:

Tadalafil, en meget vigtig ingrediens i Vidalista Black 80, tilhører kategorien af potente PDE-5-hæmmere. Den blokerer virkningen af enzymet PDE-5, der findes i det mandlige corpus cavernosum, hvilket forhindrer yderligere nedbrydning af cGMP. Sensorisk stimulation udløser frigivelsen af nitroglycerin (NO), hvilket forårsager syntesen af cGMP. Overdreven ophobet cGMP i det mandlige kønsområde får de glatte blodkar i penis til at slappe af og udvide sig. Dette tillader tilstrækkelig blodgennemstrømning til det mandlige kønsorgan, hvilket fører til en kraftfuld erektion.

Dosering af Vidalista Black 80 mg Tadalafil:

Vidalista Black 80 er kommercielt tilgængelig i form af en oral tablet med en dosisstyrke på 80 mg. En mand bør tage en Vidalista Black 80 tablet oralt med tilstrækkeligt vand mindst 30 minutter før seksuel aktivitet. Virkningerne af Vidalista Black 80 forbliver aktive i kroppen i mere end 36 timer. Derfor bør der være en pause på 3 dage mellem to doser af denne seksuelle forstærker. Man kan indtage Vidalista Black 80 mg med eller uden mad, men ikke med fedtholdige måltider.