Apcalis-SX Oral Jelly

Det er bredt kendt som den perfekte behandling for erektil dysfunktion og impotens: Apcalis Oral Jelly 20 mg er en af de mest populære og bedst sælgende seksuelle forstærkere på markedet.

Apcalis-SX Oral Jelly

Ajanta Pharma
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Ajantha Pharma

Aktiv ingrediens: Tadalafil GEL

Dosering: 20mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 24 til 38 timer

Den indeholder Tadalafil som en aktiv ingrediens, der hjælper det mandlige kønsorgan med at opnå en imponerende, hård erektion. Derudover fås den i forskellige smagsvarianter som appelsin, ananas, mango, chokolade osv., der skjuler den bitre smag af den aktive ingrediens. Med hjælp fra Apcalis Oral Jelly 20 mg kan du opleve langvarige, intime øjeblikke med din partner. Hvis du har ventet på den rette behandling for at redde dig fra de frustrerende virkninger af erektil dysfunktion og impotens, er det nu det rette tidspunkt og den rette seksuelle forstærker, der kan hjælpe dig. Gør dit sexliv interessant igen i dag ved at bestille denne seksuelle forstærker til en meget overkommelig pris fra vores online shop.

Vigtige noter:

Eksperter anbefaler normalt at tage denne medicin mindst 15 minutter før seksuel aktivitet. Dette vil hjælpe dig med at opnå en bedre effekt i en seksuelt stimuleret atmosfære. Derudover virker Apcalis Oral Jelly 20 mg meget hurtigt ved at slappe af i musklerne og øge mængden af blod, der kan strømme til penis. Sådan får du en hårdere penis under sex. Hvis du ønsker at genopleve romantik i dit liv, så køb denne seksuelle forstærker i dag!!!