Silagra 100mg

Lider du også af erektil dysfunktion? Så er Silagra 100 mg den ideelle løsning for dig! Denne seksuelle forstærker indeholder sildenafilcitrat i en dosis på 100 mg som den aktive ingrediens.

ED (erektil dysfunktion) er et seksuelt problem, hvor en mand er ude af stand til at få en hård erektion af penis under samleje. Dette skyldes normalt, at ikke tilstrækkeligt med blod kan strømme til penis. Denne seksuelle forstærker hjælper blodkarrene i penis med at slappe af og udvide sig, hvilket øger blodgennemstrømningen til det kønsrelaterede område og tillader en erektion. Hvis du også lider af seksuelle problemer, er det nu tid til at begynde behandlingen. Klik på vores online butik i dag og få denne yderst effektive seksuelle forstærker til en meget lav pris - og i neutral emballage også!!

Silagra 100 mg

Cipla
exkl. Levering
  • Kuvaus

Fabrikant: Cipla

Aktiv ingrediens: Sildenafil Citrat

Dosering: 100mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 8 timer

Vigtig information:

Hvis du er seksuelt ophidset, kan Silagra 100 mg for kvinder og mænd udvikle sin fulde effekt og give dig en hårdere erektion. Derfor bør du sørge for, at du har lyst til sex, hvis du ønsker samleje. Dette lægemiddel kan kun virke, som du ønsker det, hvis du rent faktisk er seksuelt stimuleret. Eksperter anbefaler at tage dette lægemiddel mindst en time før samleje - helst på tom mave. Hvis du har spist meget, kan det tage længere tid, før det virker. Derudover bør du ikke tage dette lægemiddel mere end en gang om dagen.