Sextreme XL-120 Oral Jelly 120mg Sildenafil Gel

Få en ny, forbedret måde at håndtere ED (erektil dysfunktion) problemer på nu. Sextreme XL-120 Oral Jelly 120 mg anses for at være en ideel behandlingsmulighed for mænd, der lider af erektil dysfunktion.

Præcis som Viagra indeholder denne seksuelle forstærker det aktive stof sildenafilcitrat. Med andre ord hjælper sildenafil med at øge blodgennemstrømningen til penis, hvilket til sidst fører til en kraftigere erektion. Så hvis du ønsker intet mindre end et erotisk sexliv, bør du købe denne seksuelle forstærker i dag. Klik på vores online butik nu for at bestille denne orale gel til en meget overkommelig pris. Vi tilbyder dig neutral emballage til levering af denne seksuelle forstærker.

Sextreme XL120 Oral Jelly er desværre udsolgt, vi sælger nu Kamagra Oral Jelly begge produkter har sildenafil i sig.

Kamagra Oral Jelly

Ajanta Pharma
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Ajantha Pharma

Aktiv ingrediens: Sildenafil Citrat GEL

Dosering: 100mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 8 timer

Vigtige noter:

Som beskrevet ovenfor er Sextreme XL-120 oral gel en ny, forbedret måde at håndtere erektil dysfunktion hos mænd. Generelt anbefaler eksperter ikke at tage denne seksuelle forstærker mere end en gang om dagen, dvs. en gang inden for 24 timer. For at den seksuelle forstærker kan udvikle sin fulde effekt, bør du være seksuelt stimuleret. Hvis du ikke er ophidset, kan medicinen måske ikke virke som håbet. Så det er vigtigt, at du er i humør til sex. Derudover bør du være opmærksom på, at indtagelse af meget fedtholdig mad eller at drikke for meget alkohol kan påvirke medicinens effektivitet. Husk dette, når du køber denne seksuelle forstærker, så du er helt tilfreds.