Sextreme Black Force 200 mg Sildenafil

Sextreme Black Force 200 mg er en generisk ED-medicin, der fremstilles i Indien af Shree Vankatesh, et velrenommeret navn i den indiske farmaceutiske industri. Sextreme Black Force (sildenafilcitrat) bruges til behandling af erektil dysfunktion.

Sildenafilcitrat er hovedaktivstoffet i Sextreme Black Force 200 mg tabletter. Det er den grundlæggende bestanddel i næsten enhver generisk medicin, der bruges til behandling af ED og impotens. Det forbedrer blodgennemstrømningen til penis, hvilket resulterer i en fuld erektion. Sextreme Black Force tabletter 200 mg skal tages mindst 30 minutter før starten af seksuelt samleje for at opnå fuld gavn af det. Det er effektivt i op til 8 timer.

Vi har ikke Sextreme Black Force 200mg længere Vi sælger nu Cenforce 200mg

Cenforce 200 mg

Centurion Laboratories
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Centurion Laboratories

Aktiv ingrediens: Sildenafil Citrat

Dosering: 200mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 8 timer

Mulige bivirkninger:

Som alle receptpligtige lægemidler kan Sextreme Black Force forårsage nogle bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger er hovedpine, ansigtsrødme og maveproblemer. I meget sjældne tilfælde kan Sextreme Black Force forårsage synsproblemer eller følsomhed over for lys. Husk, at Sextreme Black Force bivirkninger er midlertidige og vil normalt forsvinde inden for den første time efter brug.