Lovegra - Filagra 100mg

Mange kvinder spekulerer på, om der også er en generisk version af Viagra til kvinder. For selvom det kvindelige køn ikke har erektil dysfunktion som manden, kan det lide af visse klager over seksuel dysfunktion. Især nogle kvinder over 40 føler sig ikke længere tilstrækkeligt tilfredse under sex eller kan ikke længere nyde det så godt som de plejede på grund af hormonelle ændringer. Lovegra tabletter er en sikker og skånsom medicin, der øger ønsket om samleje med din partner. De indeholder PDE-5-hæmmeren sildenafil.

Vi har ikke Lovegra / Filagra længere Vi sælger nu Silagra

Silagra 100 mg

Cipla
exkl. Levering
  • Kuvaus

Fabrikant: Cipla

Aktiv ingrediens: Sildenafil Citrat

Dosering: 100mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 8 timer

Væk din lyst og lidenskab og nyd den smukkeste ting i verden fuldt ud igen. Med Lovegra vil din elskov være nummer et på prioritetslisten. Samtidig er stoffet dedikeret til flere behov hos kvinder. Det øger libido og hjælper dig, når du ikke har en stor sexlyst. Det forbedrer også dine fornemmelser i intimområdet, hvilket kan være særligt gavnligt under forspil, da du bliver våd hurtigere omkring bunden. På grund af den forbedrede blodcirkulation udvides klitoris, hvilket betyder, at du vil opfatte hver berøring af din partner endnu mere intenst. Derudover accelereres tiden til ophidselse og orgasme. Det øger ikke kun sandsynligheden for, at du når klimaks, men det øger også intensiteten. Nogle kvinder rapporterer endda flere orgasmer og betydeligt sjovere i sengen.

Bemærk, at Lovegra ikke er et afrodisiakum. For at den fulde effekt kan udfolde sig, skal du have været seksuelt stimuleret.

Indikationer for brug:

Virkningen af præparatet udfolder sig ca. 30 til 45 minutter efter påføring og varer i 5 til 6 timer. Tag altid tabletten med rigeligt vand. Ideelt set bør du bruge tabletten på tom mave eller med et let måltid.