Kamagra 100 mg bløde tyggetabletter til mænd og kvinder

Kamagra bløde tyggetabletter 100 mg er en oral behandlingsform for erektil dysfunktion. Denne seksuelle forstærker er i øjeblikket meget populær blandt mænd.

De frugtsmagende tyggetabletter støtter mænd i deres naturlige reaktion på seksuel ophidselse eller stimulation. Dette betyder, at denne medicin øger blodgennemstrømningen til penis for at opnå og opretholde en hård erektion under samleje. Vi tilbyder denne medicin i en dosis på 100 mg, neutralt pakket og hurtigt leveret. Derudover kan du forvente eksklusive rabatter og tilbud, hvis du ønsker at købe stort ind. Det er bedst at bestille i dag!!!

Kamagra tyggetabletter 100 mg

Ajanta Pharma
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Ajantha Pharma

Aktiv ingrediens: Sildenafil Citrat

Dosering: 100mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 8 timer

Vigtige bemærkninger:

Hvis du lider af erektil dysfunktion, men ikke kan lide at sluge bitre piller, så er Kamagra bløde tyggetabletter den ideelle løsning for dig. Disse tyggetabletter optages meget hurtigt i blodbanen og virker derfor hurtigere end andre generiske Sildenafil-medicin. Mænd, der er overfølsomme over for sildenafil, bør ikke tage denne medicin. Generelt anbefales det at tage medicinen mindst 1 time før samleje. De første resultater vises cirka 15 minutter efter indtagelse af medicinen. Seksuel stimulation spiller også en stor rolle. Så sørg for, at du er ophidset, så dine vilde og erotiske sengfantasier opfyldes. Denne medicin er en af de billigste og hurtigstvirkende medicin på markedet.