Kamagra 100mg Sildenafil tabletter

Kamagra 100mg tabletter er den ideelle seksuelle forstærker til at hjælpe mænd, der lider af erektil dysfunktion (impotens).

Impotente mænd kan ikke opnå eller opretholde tilstrækkelig erektion af penis under samleje. Derfor er det vigtigt at løse denne seksuelle forstyrrelse så hurtigt som muligt. Efter at have taget disse tabletter, genoprettes tilstrækkelig blodgennemstrømning til penis - og du får en hård erektion igen. Som en anerkendt onlineforhandler tilbyder vi disse tabletter i en dosis på 100 mg. Du vil modtage alle leverancer hurtigt og i diskret, neutral emballage.

Kamagra 100 mg

Ajanta Pharma
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Ajantha Pharma

Aktiv ingrediens: Sildenafil Citrat

Dosering: 100mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 8 timer

Vigtig information:

Kamagra 100 mg tabletter indeholder den aktive ingrediens sildenafilcitrat, der øger blodgennemstrømningen til penis, hvilket resulterer i en hårdere erektion. Generelt bør tabletterne tages cirka en time før samleje. Effekten begynder inden for 30 minutter: tabletterne hjælper dig med at opnå en erektion, og du kan have tilfredsstillende samleje. Effekten af disse tabletter varer i cirka 4 til 6 timer, forudsat at du er fokuseret på sex og er seksuelt ophidset. Når du er seksuelt ophidset eller seksuelt stimuleret, frigives kvælstofoxid, som aktiverer et enzym kaldet guanylatcyklase. Dette enzym øger igen niveauet af cGMP, som er ansvarlig for at slappe af blodkarrene i penis, øge blodgennemstrømningen og dermed sikre en erektion. Så du skal være seksuelt ophidset, så tabletterne kan virke så godt som muligt.