Hardon Xpower 120mg Sildenafil

Hvis du leder efter en sensationel og yderst effektiv medicin mod erektil dysfunktion, så er Hardon Xpower 120mg tabletterne noget for dig.

Denne medicin indeholder sildenafilcitrat som en aktiv ingrediens, der forbedrer din evne til at opnå erektion ved at øge blodgennemstrømningen til penis. På den måde kan du opnå en langvarig virkning og endelig få en hård erektion igen under samleje. Denne medicin hjælper seksuelt ophidsede par med at have et tilfredsstillende, spændende og sundt sexliv. Hvad venter du på? Køb denne seksuelle forstærker nu! Klik hurtigt ind på vores onlinebutik. Her kan du få denne medicin til markant nedsatte priser - selvfølgelig diskret pakket og hurtigt leveret.

HardOn XPower gibt es leider nicht mehr, als Ersatz dafür haben wir Cobra Rot 120mg

Cobra Red 120 mg

Vega
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Vega

Aktiv ingrediens: Sildenafil Citrat

Dosering: 120mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 8 timer

Vigtige bemærkninger:

Hvis du vil være mere standhaftig for at blive elsket mere af din partner, er denne medicin det rigtige valg for dig. Hardon Xpower er en meget kraftfuld medicin, der vil hjælpe dig med at opnå mere seksuel tilfredsstillelse med en hård og stiv penis. Dette fungerer dog kun, hvis du er seksuelt ophidset. Dette betyder, at medicinen kun kan virke, hvis du er seksuelt stimuleret og giver dig fuldt ud til sex. Efter at du har taget medicinen, transporteres den via blodbanen til penis, der bliver kraftig og energisk igen. En seksuelt ophidset mand kan opnå en erektion, der varer længe. Det er tid til at opfylde dine vilde seksuelle fantasier!!