King Cobra Blue 120 mg Sildenafil

Hvis du har problemer med impotens eller erektil dysfunktion og ønsker at løse dem hurtigt, er Cobra Blue 120 mg den perfekte løsning for dig.

Denne seksuelle forstærker indeholder sildenafil, som øger blodgennemstrømningen til det intime område (f.eks. penis) og hjælper derfor mænd med at opnå og opretholde en hård erektion. Sammenfattende opnår den bekræftede og effektive resultater for mænd, der lider af seksuelle problemer (f.eks. impotens). Det er tid til at omdanne dine kedelige nætter til længere og mere frække nætter med din elskede partner. Det er bedst at klikke ind på vores onlinebutik med det samme for at få disse tabletter til en utrolig lav pris. Hold også øje med vores rabatter og tilbud!


Vi har ikke længere Cobra Blue 120mg Vi sælger nu Cobra Red 120mg


Cobra Red 120 mg

Vega
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Vega

Aktiv ingrediens: Sildenafil Citrat

Dosering: 120mg

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 8 timer

Vigtige bemærkninger:

Manglende evne til at opnå en erektion af din penis kan føre til utilfredshed og lavere selvtillid. Derfor bør du undersøge, hvordan du igen kan opnå en hård erektion. Cobra Blue-tabletterne er ideelle til at forbedre dine seksuelle færdigheder og holde din partner tilfreds med det, du gør i sengen. Den vigtigste aktive ingrediens, Sildenafil, virker pålideligt og effektivt og øger blodtilførslen til din penis. Når din penis modtager den rette blodforsyning, kan du opnå en hård erektion. Du skal dog være seksuelt ophidset for at opnå en hård erektion. Det er bedst at købe disse tabletter i dag og gøre dit sexliv til en sensationel, ekstremt erotisk oplevelse. Det er bedst at bestille nu!!!