11 Tips til at Stoppe For Tidlig Udløsning

Har du nogensinde oplevet dette? Samleje er fantastisk, men målet nås efter blot nogle få minutter. Hvad nu? Egnet lyst ville stadig være til stede. Hvad er der for tip til stabilitet i sengen? Hvor lang tid tager det dig at tilberede en tre-retters middag eller vaske og polere køretøjet? Du er sikkert enig og tænker det samme: "Gode ting tager tid". Når det kommer til samleje, vil mange mænd gerne være en del af gruppen, der skyder hurtigt afsted. Dette kan være meget frustrerende, ikke kun for kvinder, men også for mænd. Fordi sex er simpelthen en utrolig følelse. Men hvad hvis det er ovre efter blot nogle få minutter? For at du har tid til at nyde igen, har du brug for de bedste tip,

Varighed af normalt samleje

Mennesker kan lide at hemmeligholde, hvad vores løn er, eller hvordan den seksuelle handling finder sted. Hvem vil tale om, hvor lang tid sex varer? For at få en vis følelse af, hvilket område gennemsnittet ligger i, hjælper en oversigt over statistik. Ifølge en internationalt udført undersøgelse fra det anerkendte kondomfirma Durex bruger tyskerne i gennemsnit 17 minutter under elskov. Det er tvivlsomt, om denne værdi virkelig kan sammenlignes med gennemsnittet. Generelt er resultatet et groft skøn. Forskerne spurgte begge køn separat, hvor lang tid den seksuelle handling virkelig varede fra start til slut. Mændenes svar er 25 til 27 minutter. For kvinder er varigheden 12 til 15 minutter. I undersøgelsen målte parrene den faktiske varighed. Den seksuelle handling varede cirka 3,10 minutter.

Frygt for for tidlig udløsning

Antallet af resultater er åbenlyst: utallige mænd lider af for tidlig udløsning. PE Confidential er en undersøgelse, der i øjeblikket beskæftiger sig med dette emne. Her har over 20 procent af mændene erkendt og indrømmet, at de lider af problemet med for tidlig udløsning. Definitionen forklarer, at for tidlig udløsning kun betragtes, når udløsning finder sted kort efter samleje eller kun kan tilbageholdes i få minutter. Ved normal funktion kan mænd vare mellem 5 og 7 minutter. Over 60 procent af de berørte skammer sig imidlertid over deres problem. De ønsker dog ikke at tale med en specialist eller deres partner om det. Kun få mænd har den nødvendige selvtillid og er meget åbne omkring det.

Påvirkninger af stabilitet

For dem, der må håndtere for tidlig udløsning, ved forskerne stadig, at problemet ikke kun er fysisk, men også er relateret til neurotransmitteren serotonin. Hvordan ser stabiliteten ud hos dem, der lider? Hvad er årsagerne til at være hurtig i sengen? Er det på grund af partneren? Hvad mangler hun? Nej. Der er helt andre faktorer, der kan have en negativ indvirkning på kroppen. Eksempler inkluderer:

Visse sygdomme

Depressioner

Medicin

Rygning

Regelmæssigt alkoholforbrug

Mangel på søvn

Stress

Overvægt

Frygt for fiasko

Myte eller sandhed: Kan alkohol hjælpe dig med at vare længere?

Spørgsmålet opstår i nogle internetfora, om alkohol kan have en positiv effekt på sex og hjælpe dig med at vare længere. Hvad er ideen bag det? Alkohol bremser behandlingen af stimuli i hjernen og dulmer dermed følelsen. På den anden side mindskes nogle mænds angst, når de er under indflydelse af alkohol. Forsøg på at opnå den ønskede stabilitet kan til sidst have den modsatte virkning. Alkohol kan også medføre, at mænd ikke kun har problemer med udløsning, men også slet ikke kan opnå erektion. På den anden side vil mange kvinder ikke være omkring berusede mænd og har kun en ubehagelig følelse af det. Enhver, der regelmæssigt indtager alkohol og derefter har samleje,

10 tips til, hvordan mænd kan vare længere i sengen

Hvis en mand beslutter sig for at vare længere under samleje fra nu af, er her hjælpsomme tips og øvelser til, hvordan du kan opretholde din udholdenhed på lang sigt og opnå mere udholdenhed.

1. Styrk bækkenbunden

Er bækkenbundsøvelser kun for kvinder? Selvfølgelig ikke. Hvis du vil arbejde med dine egne bækkenbundsmuskler, kan du vare betydeligt længere under samleje. Der er også den såkaldte PC-muskel. Hvad er det? Hvad gør den? Hvad er PC-musklens funktioner? Den er ansvarlig for at tilbageholde strålen af urin under toiletbesøg. Det arbejde, der gør dette, er sexmuskel. Ved bækkenbundsøvelser træner og løsner du spændingen flere gange om dagen. Start med 5 sekunder og øg det til 30 sekunder. Slap af i mave- og bagmusklerne og koncentrer dig fuldstændigt om din bækkenbund. Men øg ikke din PC-muskel fuldstændigt, intensiver i stedet din egen orgasme.

2. Brug bedøvende salver

Påfør en bedøvende salve på dine kønsorganer op til 15 minutter før sex. Disse fås på apoteket. Hvis du ikke ønsker, at din partner skal bemærke noget, er det vigtigt at have et ekstra kondom og vaske cremen grundigt af efter samleje.

3. Tykke kondomer

Kondomer, der har et tykt lag, reducerer fornemmelserne på penis. Generelt er disse velegnede til analsex, men kan også bruges under normalt samleje. Andre har dog en bedøvende væske på spidsen af kondomet og kan forlænge for tidlig udløsning en smule.

4. Tankemylder

Afvigelsen lyder næsten uromantisk. Hvis du kortvarigt distraherer dig selv, mindskes ophidselsesniveauet en smule. Hvorfor lader du ikke bare tankerne flyde frit? Tænk på specielle ting, du kan lide at gøre eller gerne vil gøre. I dette tilfælde bemærker fagfolk normalt ikke noget. Selvfølgelig bør bekymrende emner ikke komme i tankerne og anses for kontraproduktive.

5. Kontrol af vejrtrækning

Har du nogensinde oplevet situationen selv: Du er lige ved orgasme, men vil gerne forsinke oplevelsen? Så prøv at kontrollere din vejrtrækning. Hold ikke bare vejret og tænk, at hver indånding kan føre til en orgasme. Dette er nonsens adfærd. Når du holder vejret, opbygges kuldioxid og adrenalin i blodet. Dette fremskynder orgasmen. Træk vejret langsomt. Koncentration. Tip: Den, der trækker sig ud af skeden, bør trække vejret ind. Udånding er meget vigtig under stød.

6. Onani

Hvis du tænker, at du vil tilfredsstille dig selv, inden det faktiske samleje, kan du lindre trykket. Problemet, der kan opstå, er dog, at erektionen ikke er lige så kraftig under sex. Det kan ske, at mænd kan holde længere, men kvinden bemærker, at der næsten ikke er nogen erektion. Resultatet: Sex er mindre intens end normalt og uden energi. Effektiv onani tjener til at øge seksuel udholdenhed ved at ændre onanirutinen. Tip: Onaner ikke før sex, men øv og træn din udholdenhed.

7. Penisring

En penisring er ikke et smykke, men den er afgørende for en stenhård erektion. Brugen af en penisring skaber trængsel i blodet og forhindrer det i at dræne væk. Selvfølgelig betyder det ikke, at blod ikke længere kan strømme ud. Det erektile væv modtager stadig tilstrækkeligt blod. Tip: Brug ikke penisringen for længe. Overskrid ikke 20 minutter for at undgå skader.

8. Indstil pauser

Kan elskovsakten også afbrydes? Hvorfor ikke? Tal med din partner om det og tag pauser fra tid til anden. Kæle- og forkæle-sessioner er lige sagen. Hvilken kvinde ville ikke være interesseret i det?

9. Variation af stødteknikker

Forhindr dig selv i at falde tilbage i din monotone rytme under stød. Skift altid mellem korte og dybe stød! Ændr også angrebsretningen! Din partner vil takke dig. Dette forlænger også din egen udløsning.

10. Forlængelse af forspil

Ukompliceret, logisk og generøs: dediker dig til din partner og se nærmere på dig selv. Fokuser på krydret forkælelse under elskov! Forlæng forspillet! Hvad siger din partner til det?

11. Prøv Priligy (Dapoxetine)

piller for at eliminere for tidlig udløsning