Super Vilitra 80mg

Det er blevet bevist, at Super Vilitra 20mg/60mg er en ideel behandlingsmulighed for erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang. Den øger blodgennemstrømningen til penis, hvilket forbedrer din seksuelle præstation og forhindrer for tidlig sædafgang.

Den indeholder 60 mg dapoxetin og 20 mg vardenafil. Derfor foretrækkes den af flertallet af mænd over hele verden. Hvis du også leder efter måder at få en bedre orgasme, øge din potens eller blot ønsker at have sex i længere tid, er Super Vilitra 20mg / 60mg det perfekte valg for at få dine ønsker om et sundt og tilfredsstillende sexliv til at gå i opfyldelse. Tøv ikke længere - klik på vores online butik i dag og bestil denne seksuelle forstærker til en nedsat pris. Du kan også modtage den fra os i neutral emballage.

Super Vilitra 80 mg

Centurion Laboratories
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Centurion Laboratories

Aktiv ingrediens: Dapoxetin + Vardenafil

Dosering: 60mg Dapoxetin + 20mg Vardenafil

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 6 til 12 timer

Vigtige bemærkninger:

I kliniske studier blev det fundet, at forholdet mellem 20 mg vardenafil og 60 mg dapoxetin har en optimal effekt på den mandlige krop. Derfor kan disse tabletter også være meget effektive for dig. Det anbefales generelt af eksperter, at du skal tage denne seksuelle forstærker cirka 60 minutter før sex. Du bør dog ikke tage det mere end én gang om dagen. Det er bedst at købe denne seksuelle forstærker i dag og drage fordel af dens virkninger, så du kan nyde et erotisk sexliv igen. Super Vilitra 20mg/60mg er bevist at korrigere seksuelle problemer hos mænd. Ikke kun det, men det har også en positiv indvirkning på de psykologiske aspekter forbundet med sådanne problemer. Derfor er tiden til at købe denne seksuelle forstærker og begynde behandlingen nu!!!