Super Vikalis VX 20mg Tadalafil + 60mg Dapoxetine

Super Vikalis VX 20mg/60mg er en særligt effektiv og enkel behandlingsmulighed, hvis du lider af erektil dysfunktion (ED) og for tidlig sædafgang. Denne seksuelle forstærker indeholder en kombination af de aktive stoffer Tadalafil (20 mg) og Dapoxetine (60 mg).

Super Vikalis VX er desværre udsolgt, vi sælger nu Tadapox begge produkter er de samme begge er 20mg Tadalafil og 60mg Dapoxetine i det.

Tadapox 80 mg

GUJ
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: GUJ

Aktiv ingrediens: Dapoxetin + Tadalafil

Dosering: 60mg Dapoxetin + 20mg Tadalafil

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 24 til 36 timer

Disse aktive ingredienser gør Super Vikalis VX til en foretrukken behandlingsmulighed for at løse for tidlig sædafgang og erektil dysfunktion hos mænd. Den giver også langvarige resultater i en seksuelt stimuleret situation. Du vil igen kunne nyde intime øjeblikke i dit sexliv og være helt tilfreds. Så hvis du leder efter en førsteklasses seksuel forstærker for endelig at komme af med dine problemer under sex, er det nu tid til at købe denne seksuelle forstærker fra vores online butik til en meget overkommelig pris.

Vigtige bemærkninger:

Super Vikalis VX dual action er en fremragende mulighed for at løse dine seksuelle problemer (for tidlig sædafgang og erektil dysfunktion) på én gang. Tadalafil øger blodgennemstrømningen til penis, hvilket resulterer i en hårdere erektion, og dapoxetine sigter mod at forlænge tiden inden ejakulation. Normalt bør du kun tage en halv tablet i starten af behandlingen. Senere kan du øge doseringen til en hel tablet. I hvert fald bør du konsultere en læge, før du tager dette lægemiddel, da det er meget vigtigt at være opmærksom på alle egenskaberne ved et lægemiddel. Som køber vil vi give dig al information om denne seksuelle forstærker (inklusive den anbefalede dosis), så du kan have ro i sindet, når du beslutter at købe den.