Super Vidalista 20mg Tadalafil + 60mg Dapoxetine

Sig farvel til for tidlig sædafgang og erektil dysfunktion med Super Vidalista 20mg / 60mg. Denne seksuelle forstærker indeholder 20 mg Tadalafil og 60 mg Dapoxetine.

Kombinationen af disse to aktive ingredienser gør denne seksuelle forstærker til den perfekte behandlingsmulighed for for tidlig sædafgang og erektil dysfunktion. Med andre ord er dette lægemiddel en seksuel forstærker, der tilbyder to fordele. Hvis du har ventet længe på at opleve intime øjeblikke igen, er det nu tid til at kunne imponere med din fantastiske præstation i sengen. Få Super Vidalista 20mg / 60mg fra vores online butik i dag. Du kan også få det i neutral emballage - med dybe rabatter og specielle priser.

Vi har ikke Super Vidalista længere Vi sælger nu Tadapox

Tadapox 80 mg

GUJ
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: GUJ

Aktiv ingrediens: Dapoxetin + Tadalafil

Dosering: 60mg Dapoxetin + 20mg Tadalafil

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 24 til 36 timer

Vigtige bemærkninger:

Som beskrevet ovenfor er Super Vidalista en seksuel forstærker med en dobbelt virkning. Den behandler både for tidlig sædafgang og erektil dysfunktion. Derfor er den ideel til at genskabe kvaliteten i dit sexliv ved at tackle disse to almindelige problemer blandt mænd. Generelt skal det tages mindst en til tre timer før samleje - og ikke mere end én gang om dagen. Disse oplysninger er vigtige for alle, der ønsker at købe og tage denne seksuelle forstærker. Det er bedst at købe denne seksuelle forstærker i dag for at genoplive intimiteten i jeres liv. Den kan redde jeres kærlighedsliv ved at forlænge tiden inden ejakulation og endelig give dig en stenhård erektion igen.