Super P-Force 160mg

Et af de nyeste produkter på markedet er Super P-Force 100mg/60mg. Denne seksuelle forstærker har en fremragende effekt på problemer med erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang.

På grund af sine to vigtigste aktive ingredienser - dapoxetin og sildenafilcitrat - anbefales denne medicin kraftigt til mænd, der ledsages af seksuelle problemer i deres liv. På den ene side hjælper Sildenafil Citrate mænd med at få hårdere erektioner. På den anden side reducerer Dapoxetine årsagerne til for tidlig sædafgang. Derfor er det hjælpsomt på to måder. Køb det i dag fra vores online butik, fordi vi tilbyder denne seksuelle forstærker til en meget rimelig pris og i ny emballage.

Super P-Force

Sunrise Remedies
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Sunrise Remedies

Aktiv ingrediens: Dapoxetin + Sildenfail

Dosering: 60mg Dapoxetin + 100mg Sildenafil

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 4 til 6 timer

Vigtige noter:

Uanset hvilket medicinsk problem du i øjeblikket oplever, er det altid en god idé at konsultere en læge og starte behandlingen. Så før du bruger mere tid på at kæmpe med problemer som erektil dysfunktion eller for tidlig sædafgang, bør du begynde at tage Super P-Force og bringe romantik tilbage i dit liv. Den perfekte kombination og forholdet mellem Sildenafil og Dapoxetine gør Super P-Force til en ideel behandlingsmulighed for seksuelle problemer hos mænd. Få denne seksuelle forstærker lige nu for at smage på det erotiske sexliv, du går glip af. I et seksuelt stimulerende miljø kan denne seksuelle forstærker udvikle sin fulde virkning på dig, så du igen kan nyde sex med en hårdere penis. Dette betyder, at du igen vil være i stand til at opfylde dine seksuelle ønsker og nærme dig emnet med tillid.