Sextreme Power XL 60 mg Dapoxetine + 100 mg Sildenafil

Sextreme Power XL er en 2-i-1 medicin, der indeholder en kombination af 100 mg sildenafilcitrat og 60 mg dapoxetin. Den bruges til at behandle for tidlig sædafgang og erektil dysfunktion hos mænd. Sextreme Power XL er effektiv, tolereret og sikker til behandling af erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang, nogle af de mest almindelige seksuelle forstyrrelser hos mænd. Denne kombination er det bedste valg for patienter, der lider af for tidlig sædafgang og ønsker at forbedre deres seksuelle præstation. Sextreme Power XL begynder at virke 30 minutter efter indtagelse og varer op til 6 timer. Ud over sildenafilcitrats virkning som en PDE5-hæmmer fungerer dapoxetin ved at hæmme serotonintransport, hvilket fremmer forsinket ejakulation.

Sextreme Power XL er desværre udsolgt, vi sælger nu Super P-Force begge produkter er de samme begge har 100mg sildenafil og 60mg dapoxetin i det.

Super P-Force

Sunrise Remedies
exkl. Levering
Læg i indkøbskurven
  • Kuvaus

Fabrikant: Sunrise Remedies

Aktiv ingrediens: Dapoxetin + Sildenfail

Dosering: 60mg Dapoxetin + 100mg Sildenafil

Start af handling: 30 minutter før samleje

Handlingsvarighed: 4 til 6 timer

Sådan bruges det:

Sextreme Power XL 160 mg tages efter behov 1 time før samleje for at behandle erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang. Pillen skal sluges hel med et helt glas vand. Tag ikke mere end én tablet inden for 24 timer. Patienter, der tager nitrater, bør ikke bruge sildenafil, da denne kombination er uforenelig og kan medføre alvorlige bivirkninger. Spis heller ikke fedtholdige fødevarer, før du tager sildenafil.