"For erektil dysfunktion" Jeg er 47 år og i god sundhed bortset fra en hjertesygdom, jeg har taget King Cobra 120 mg tabletter, og de har givet fremragende resultater. Jeg foretrækker at tage dem på tom mave, og de begynder normalt at virke inden for 20 minutter. Alle oplysninger om lægemidlet hævder, at det varer i cirka 4 timer, men heldigvis giver det solide erektioner hele dagen og godt ind i den næste dag. 120 mg synes at være den ideelle mængde for mig, hvis jeg ønsker at elske med min kone."

"Jeg tog det 30 minutter før planlagt samleje, og der skete ingenting. Senere fik jeg gode resultater før middag. Varigheden kan variere, da producenten angiver det som 6 timer, og for mig varer det op til 26 timer. Tag det 2 timer før sengetid, og bekymre dig ikke om erektionen, den sker ikke automatisk. Erektioner sker kun efter stimulering. Fantastisk pille! Tak for at genoprette mit sexliv."

"For erektil dysfunktion" Jeg er en 61-årig mand, der har svært ved at få erektioner til samleje. Halvvejs derhen og væk. Lægen gav mig King Cobra 120 mg oralt. Halvdelen virker godt, en fjerdedel virker ikke så godt. Ingen bivirkninger, det gav mig selvtillid igen, og jeg nyder sex igen. Jeg bemærkede, at det tager længere tid at ejakulere, og nogle gange gør jeg det slet ikke, så anden gang. Tak."

"Jeg er 57 år og nyder et aktivt sexliv med min kone. I de sidste par måneder har erektionerne ikke været så kraftige, og jeg har ikke kunnet opretholde dem et par gange. Under træningen talte jeg med min personlige assistent om mit problem med at holde mig hård, og hun sagde, at jeg ikke var så gammel og stadig skulle kunne nyde sex, og hun foreslog, at jeg prøvede King Cobra Sidfinil. Så jeg tager en halv pille (60 mg), og bortset fra den øgede blodtryk (som lader mig vide, at det virker), har jeg ingen andre bivirkninger. Med den ekstra blodgennemstrømning er jeg lige så hård som før."

KING COBRA 120 MG ANMELDELSER OG BESKRIVELSE

King Cobra er et førende mærke inden for den generiske Sildenafil-klasse. Den er tilgængelig som King Cobra 120 mg, der indeholder Sildenafil Citrat 120 mg ækvivalent. Den mest almindelige terapeutiske anvendelse af King Cobra er erektil dysfunktion hos mænd, også kendt som mandlig impotens. Den har stærkere aktive ingredienser end almindelige behandlinger for erektil dysfunktion, så effektiviteten af dette mærke rost meget af brugerne sammen med sikkerheden. Hele vores krop og vores sind påvirkes i høj grad af vores sexliv. Når problemer opstår, skal de behandles på en rettidig, sikker og præcis måde. Sildenafil bruges sommetider også til behandling af pulmonal arteriel hypertension og øger fysisk præstationsevne hos både mænd og kvinder, men i reducerede doser.

King Cobra 120 mg fungerer ved specifikt at hæmme enzymet PDE-5, som er ansvarlig for nedbrydningen af cGMP. Dette udløser derfor en stigning i cGMP-niveauerne. Det fungerer kun under seksuel stimulation, fordi seksuel stimulation er ansvarlig for frigivelsen af ​​nitrogenoxid, og dens virkninger forstærkes ved brug af King Cobra. Den er ansvarlig for afslapning af musklerne i det mandlige kønsorgan, hjerte og lunger, hvilket reducerer øget blodgennemstrømning til disse organer i kroppen. Øget blodgennemstrømning til det mandlige kønsområde er hjælpsomt med at opretholde en erektion, hvilket bidrager til en naturlig seksuel reaktion. Dette lægemiddel fremstilles af Vega Pharma i Indien. Det er et førende farmaceutisk selskab i Indien, der anvender avanceret teknologi til at udvikle, producere og markedsføre lægemidler, ernæringsmæssige ingredienser, veterinærmedicin og probiotika.

King Cobra er en af de mest populære Sildenafil-produkter, der anvendes i dag. Den har enorm popularitet online. Vi fandt et stort antal kunde anmeldelser.

Sådan bruger du King Cobra 120 mg

En King Cobra 120 mg tablet tages før eller efter et måltid med almindeligt vand. Måltidet kan øge eller mindske deres optagelse. En tom mave er tilbøjelig til hurtig optagelse, mens et fedtrigt måltid kan mindske optagelsen. At tage alkohol og grapefrugt sammen kan også mindske optagelsen, så det anbefales at undlade at drikke alkohol, når du tager dette lægemiddel.

Det skal bruges med forsigtighed hos patienter med lever- og nyresvigt. Det bør ikke bruges hos patienter over 60 år, hjertepatienter og personer med sildenafiloverfølsomhed. Selvom brugen af King Cobra 120 mg betragtes som meget sikker, kan der være nogle bivirkninger i forbindelse med patientens medicinske tilstand og den dosis, der gives. Disse omfatter hovedpine, svimmelhed, hudreaktioner, ubehag i maven, mavesmerter, gastritis, halsbrand, næsestop, halsirritation, influenzalignende symptomer, uregelmæssig hjerterytme, synsproblemer, høretab, lavt blodtryk, følelsesløshed i arme og ben, myelom, priapisme og nogle gange diabetes.

King Cobra 120 mg bør ikke bruges til penile deformiteter. Brugen af isosorbid- og nitratprodukter til behandling af andre tilstande sammen med King Cobra kan påvirke effektiviteten og sikkerheden af King Cobra.

Konklusion

King Cobra 120 mg er et mærke af Sildenafil Citrat. Det er meget effektivt og sikkert at behandle erektil dysfunktion eller mandlig impotens. Det virker ved at slappe af blodkarrene i det mandlige kønsområde og øge blodgennemstrømningen til mandlige kønsorganer. Det kan også anvendes til pulmonal hypertension og øge fysisk præstationsevne hos mænd og kvinder.

Som en populær og effektiv medicin har King Cobra en enorm online tilstedeværelse, så vi kan let finde kunde anmeldelser. Alle kunder eller brugere har vurderet det positivt. De er meget tilfredse med brugen af Cobra og kalder det en sikker medicin, fordi de ikke oplever negative virkninger. Dog blev anmeldelserne kun fundet på én hjemmeside, hvilket kunne have været manipuleret.

Producenten af King Cobra, Vega Pharma, er meget troværdig inden for farmaceutiske virksomheder. De anvender avanceret teknologi til at udvikle, producere og markedsføre deres farmaceutiske produkter. Vi giver King Cobra 120 mg en vurdering på 4 ud af 5 på en skala fra 1 til 5 på grund af dens ikke-godkendte dosisstyrke på 120 mg.**